www.metaltwilightzone.listen2myradio.com

Ακουστε την εκπομπη καθε Δευτερα βραδυ στις 10 EΔΩ: www.metaltwilightzone.listen2myradio.com

Καθε Δευτερα απο τις 10 εως τις 12 συντονιστειτε στην
απολυτη metal εκπομπη.
Επιλογες απο ολο το φασμα του σκληρου ηχου(heavy,power,thrash,speed,death,doom,black etc.)
Νεα,συνεντευξεις,
παρουσιασεις δισκων,αναγγελιες συναυλιων.
e-mail:metaltwilightzone@gmail.com

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

News 9/4/2012


  • Οι Αμερικανοι OMEN βαζουν τις τελευταιες πινελιες στην καινουργια δουλεια τους που θα φερει τον τιτλο “Hammer Damage”.Συμφωνα με τον αρχηγο της μπαντας Kenny Powell ολοκληρωσαν τα μερη των φωνητικων και ο δισκος οδευει προς το τελικο σταδιο της μιξης.
  • Οι θρυλικοι MYSTIC FORCE ανακοινωθηκαν ως η μπαντα που θα παιξει στη Θεσσαλονικη μαζι με τους PSYCHOTIC WALTZ και τους AGNOSIA και UNTIL RAIN.Ολα αυτά στις 29/4/2012 στο Block 33.
  • Οι Ελληνες DISOLVO ANIMUS εχουν ετοιμο προς κυκλοφορια το νέο τους αλμπουμ που θα φερει τον τιτλο "Aphesis".Ηχογραφήθηκε στα Sound Symmetry studios, με την επιμέλεια του Bob Katsionis (Firewind, Outloud). Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Foti Benardo και τον Dino Prasa (Septic Flesh) στα Devasoundz studios. Το album περιλαμβάνει guest συμμετοχές από τον Hk (Livarkahil, FR) στα φωνητικά του "Unorthodox Lament", τον Astrous (Aenaon, GR) στα φωνητικά του "Illumination", τον The Dreamless (Majeste Symphonia, Ismini, GR) σε όλα τα συμφωνικά μέρη του δίσκου και τον Bob Katsionis (Firewind, Outloud, GR) με ένα guest solo στο "Penitential Psalm". Το artwork του δίσκου σχεδιάστηκε από τον RA Designs.  Το "Aphesis" αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο από την Darknagar records.
  • Οι thrashers BONDED BY BLOOD κυκλοφορουν το νέο τους δισκο ο οποιος θα φερει τον τιτλο “The Aftermath” μεσω της Earache Rec.στις 2/7/2012.Την παραγωγη ανελαβε ο Logan Mader (DEVILDRIVER, FIVE FINGER DEATH PUNCH).
  •  Στις 18/6/2012 κυκλοφορει από την Candlelight Records η καινουργια δουλεια του IHSAHN mperor).Θα ονομαζεται  “Eremita” ενώ η ηχογράφηση και η παραγωγή έγινε στια Ivory Shoulder Videos.  
  • Κι ενώ οι ηχογραφησεις για το νέο δισκο των Θεσσαλονικιων EMERALD SUN συνεχιζονται επι ελληνικου εδαφους πλεον,αποκαλυφθηκε το ονομα που θα συμμετεχει στο δισκο στα φωνητικα.Θα είναι η LIV KRISTINE  (ex-Theatre Of Tragedy,Liv Kristine) η οποια επισκεφτηκε προσφατα τη χωρα μας για συναυλιες.  
  •  Guest συμμετοχη όμως εχουμε και στον νέο δισκο των FIREWIND  “Few Against Many”, o oποιος κυκλοφορει στις 21/5/2012 από την Century Media.Oι ΑPOCALYPTICA θα συμμετεχουν στο τραγουδι   “Edge Of A Dream”.  
  •  Συλλογη ετοιμαζεται να κυκλοφορησει για τις αρχες της επομενης χρονιας η Skol Records για τους Καναδους γερολυκους ANVIL.Η συλλογη θα φερει τον τιτλο “A Tribute To Anvil”και θα βγει σε CD και βινύλιο, με ένα μεγάλο βιβλιαράκι και αποκλειστικό εξώφυλλο  Παραγωγός θα είναι ο Bart Gabriel, ο οποίος έχει δουλέψει και στους δίσκους “A Tribute To Cirith Ungol”, “A Tribute To Metalucifer” και “A Tribute To Sabbat”.   
  •  Οι Γερμανοι  βετερανοι BONFIRE χωρισαν τους δρομους τους με τον μεχρι προτινος ντραμμερ τους  Dominik Hulshorst.Ο αντικαταστατης του είναι ο Harry 'Fireworks' Reischmann, ο οποιος εκανε καποιες εμφανισεις με τη μπαντα στην Ουκρανια τον Μαρτιο.              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου