www.metaltwilightzone.listen2myradio.com

Ακουστε την εκπομπη καθε Δευτερα βραδυ στις 10 EΔΩ: www.metaltwilightzone.listen2myradio.com

Καθε Δευτερα απο τις 10 εως τις 12 συντονιστειτε στην
απολυτη metal εκπομπη.
Επιλογες απο ολο το φασμα του σκληρου ηχου(heavy,power,thrash,speed,death,doom,black etc.)
Νεα,συνεντευξεις,
παρουσιασεις δισκων,αναγγελιες συναυλιων.
e-mail:metaltwilightzone@gmail.com

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

News 27/8/2012


  • Oι ΜEGADETH ετοιμαζουν το υλικο του νεου τους δισκου,το οποιο είναι στη φαση της προ-παραγωγης.Για μια ακομη φορα στη θεση του παραγωγου θα είναι ο Johnny K η John Κarkazis (Disturbed, Sevendust, Machine Head).Η νεα τους δουλεια αναμενεται να κυκλοφορησει μεσα στην επομενη χρονια.
  • Οι Βρετανοι θρυλοι IRON MAIDEN οι οποιοι ιδρυσαν το Clive Burr MS Trust Fund θα δωσουν καποια live shows με σκοπο να μαζευτουν χρηματα για να βοηθησουν τον πρωην ντραμμερ της μπαντας,Clive Burr,ο οποιος πασχει από σκληρυνση κατά πλακας.Ενας ακομη παιδικος φιλος του Steve Harris o Ralph  πασχει από την ιδια ασθενεια,ενώ το τελευταιο χρονικο διαστημα χειροτερευει και η κατασταση του Burr.
  • Η Metal Blade Records, ανακοίνωσε ότι θα επανακυκλοφορήσει το δίσκο “Doomsday Of The Deceiver” των FLOTSAM & JETSAM σε διπλό gatefold βινύλιο.Θα τυπωθούν 1000 αντίτυπα και οι πρώτες προ-παραγγελίες θα σταλούν στις 6 Σεπτεμβρίου.
  • Oι Πολωνοι deathsters VADER,συμφωνα με τον  Piotr "Peter" Wiwczarek ετοιμαζουν την νεα τους δουλεια η οποια τιτλοφορειται "Straight To Hell" .Η μπαντα θα περιοδευσει στο επομενο χρονικο διαστημα παιζοντας ολοκληρο το "Black To The Blind" αλμπουμ του 1997. 
  • Ο κιθαριστας των Αμερικανων LETHAL, Eric Cook ,εχασε την μαχη με τον καρκινο το περασμενο Σαββατο.R.I.P.          
  • Για τις επόμενες εβδομάδες οι KROKUS θα βρίσκονται στο studio για να ηχογραφήσουν το νέο τους album. Το studio που επιλέχθηκε δεν είναι άλλο από τα Abbey Road Studios που βρίσκονται στο Λονδίνο, εκεί που ηχογραφούσαν (και τα έκαναν διάσημα) και οι THE BEATLES, οι οποίοι συμπτωματικά φέτος έχουν την πεντηκοστή επέτειό τους. Sound engineer για τις ηχογραφήσεις έχει αναλάβει ξανά ο Dennis Ward (UNISONIC), με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο "Hoodoo". Ο τίτλος της νεας δουλειάς των Krokus είναι "Dirty Dynamite".
  • Οι Γερμανοι   melodic folk/death metallers SUIDAKRA χωρισαν τους δρομους τους με τον επι δεκα χρονια μπασιστα τους Marcus RiewaldtRiewaldt δηλωσε πως ηρθε η ωρα να αλλαξει προτεραιοτητες στη ζωη του και να δει τι άλλο εχει να του προσφερει.Η μπαντα από την άλλη ανακοινωσε ηδη τον αντικαταστατη του που είναι ο Tim Siebrecht ο οποιος ηταν ο ανα πασα στιγμη κιθαριστας τους,αν προεκυπτε καποιο προβλημα τα τελευταια χρονια.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου