www.metaltwilightzone.listen2myradio.com

Ακουστε την εκπομπη καθε Δευτερα βραδυ στις 10 EΔΩ: www.metaltwilightzone.listen2myradio.com

Καθε Δευτερα απο τις 10 εως τις 12 συντονιστειτε στην
απολυτη metal εκπομπη.
Επιλογες απο ολο το φασμα του σκληρου ηχου(heavy,power,thrash,speed,death,doom,black etc.)
Νεα,συνεντευξεις,
παρουσιασεις δισκων,αναγγελιες συναυλιων.
e-mail:metaltwilightzone@gmail.com

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

News 3/9/2012


  • ASHES OF ARES θα ονομαζεται τελικα η μπαντα που δημιουργηθηκε από τους Μatt Barlow (φωνή),Van Williams(τύμπανα) και Freddie Vidales(μπάσο).Το μονο που απομενει πλεον είναι να ανακοινωθει το ονομα του κιθαριστα.
  •  Οι TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα ΕΡ το οποιο θα τιτλοφορειται Dreams Of Fireflies (On A Christmas Night)  μεσω της  Lava/Republic Records.Αναμενεται στις 30/10/2012 και θα περιεχονται  5 συνθεσεις. 
  • Αλλαγη τραγουδιστη εχουμε και στο σχημα των SOUL SIGN του Bjorn Englen (TONY MACALPINE, YNGWIE MALMSTEEN, ULI JON ROTH).Ο Μark Boals αντικαθιστα τον Michael Olivieri(LEATHERWOLF)ο οποιος θα ακολουθησει solo καριερα.   
  • To Σουηδικο RocknRoll κουαρτετο PSYCHOPUNCH υπεγραψε συμβολαιο συνεργασιας με την Γερμανικη SPV/Steamhammer.Το νέο τους αλμπουμ σχεδιαζεται νακυκλοφορησει στις αρχες του 2013.
  • Ο Jimmy Bain (Rainbow,Dio) συνεληφθη το βραδυ της περασμενης Τριτης για οδηγηση υπό επήρεια αλκοολ, ουσιών και παράνομης κατοχής χαπιών. Ο Bain είχε ένα μικρό ατύχημα χθες το βράδυ και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί βρέθηκε περισσότερο αλκοόλ στο αίμα του από το επιτρεπτό όριο όπως επίσης και χάπια Vicodin τα οποία δεν ήταν γραμμένα στο όνομα του. Τελικά συνελήφθη αλλά αφέθηκε λίγες ώρες αργότερα ελεύθερος με εγγύηση 60.000$.Δεν είναι η πρωτη φορα που ο Bain μπλεκει καθως ειχε συλληφθει και το 2005 για τον ιδιο λογο.
  • Οι Σουηδοι  SOILWORK δουλευουν αυτό τον καιρο πανω στο νεο τους αλμπουμ,το οποιο μαλιστα θα είναι διπλο,με τη βοηθεια του  Jens Bogren (OPETH, AMON AMARTH,ΒLOODBATH).O δισκος θα φερει τον τιτλο "The Living Infinite"και θα είναι το δισκογραφικο ντεμπουτο για τον εδώ και χρόνια κιθαρίστα στις περιοδείες των Soilwork David Andersson (NIGHT FLIGHT ORCHESTRA).
  • Αποχωρησε από τους Γερμανους GAMMA RAY υστερα από πολλα χρονια συνεργασιας ο ντραμμερ Dan Zimmerman.Τη θεση του πηρε ενας γνωστος μουσικος για το ελληνικο κοινο,ο Michael Ehré (LOVE.MIGHT.KILL, FIREWIND, ULI JON ROTH, METALIUΜ).      
  • Οι θρυλοι του N.W.O.B.H.M. SATAN,εχουν ετοιμο το υλικο για το νέο τους δίσκο ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους και θα συμπέσει με τον εορτασμό για τα 30 χρόνια από τη κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου “Court In The Act”. Στον δίσκο θα εμφανίζονται όλα τα αυθεντικά μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου